Τα μυστικά των γευστικών συνδυασμών για τα αγαπημένα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη ΑΣΠΡΟΛΙΘΙ, ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΙΑΣ ΛΕΥΚΟΣ και IANOS με διεθνή αλλά και ελληνικά τυριά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν οι φίλοι της γαστρονομίας και όχι μόνο, στο café bar bistro “Pocoloco” (Αγ. Σοφίας & Γ. Σταυρού 12, τηλ.: 23155023831) την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου και ώρα 21.30.
Μέσα σε φιλική ατμόσφαιρα και διάθεση οι καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα “cheese & wine party” και να μάθουν τα μυστικά «παντρέματος» των γεύσεων των κρασιών από την ορεινή Αιγιαλεία με τις ξεχωριστές γεύσεις των τυριών.
Εάν θέλετε να προετοιμαστείτε, επισκεφτείτε το site www.rouvaliswinery.gr στην ενότητα «Φαγητό και κρασί» και δείτε με ποιο από τα κρασιά του Άγγελου Ρούβαλη ταιριάζουν τα λευκά, κίτρινα, κρεμώδη ή τα ψητά τυριά ,αλλά και οι τυρόπιτες.
Το πιο ζεστό και οικείο καφέ μπαρ μπιστρό της Θεσσαλονίκης, στην καρδιά της πόλης, σας προσκαλεί να απολαύσετε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων με οδηγό τα ύψιστης ποιότητας κρασιά του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη.