Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βίγλας

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στην εθνική οδό Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βίγλας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Καθώς η ισχυρή χιονόπτωση της νύχτας αλλά και ο παγετός που επικρατεί δημιούργησε προβλήματα......

Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Φλώρινας - Καστοριάς, μέσω Βίγλας από το 16ο έως το 25ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Φλώρινας- Καστοριάς, μέσω Βιτσίου από το 20ο έως το 30ο χιλιόμετρο, καθώς η ισχυρή χιονόπτωση της νύχτας αλλά και ο παγετός που επικρατεί δημιούργησε προβλήματα.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε ολόκληρη την Εγνατία οδό αλλά και στα εθνικά και επαρχιακά οδικά δίκτυα των νομών της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας.

Σημειώνεται ότι οι θερμοκρασίες σ' ολόκληρη σχεδόν την κεντρική και δυτική Μακεδονία έπεσαν από τα ξημερώματα κάτω από το μηδέν (-5 στη Φλώρινα,-4 στα Γρεβενά, -3 στην Καστοριά και την Κοζάνη, -2 στο Κιλκίς, -1 στη Θεσσαλονίκη).

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γιορτή Αγοράς στον Πολύγυρο

«Το ψηλό παράθυρο» στο Θέατρο Έξω από τα Τείχη