Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

H Έλενα Ράπτη παραβρέθηκε στο σχολείο και ενημέρωσε τους μαθητές για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης....

H Έλενα Ράπτη ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του 6ου Δημοτικού Σχολείου Μενεμένης Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκε στο σχολείο και ενημέρωσε τους μαθητές για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, είναι μέλος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Δάσκαλοι και μαθητές είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το έντυπο ενημερωτικό υλικό του Συμβουλίου της Ευρώπης: το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Μέλη της καμπάνιας μοίρασαν σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καπέλα με το logo της καμπάνιας, τα οποία είναι ευγενική χορηγία της εταιρείας αθλητικών ειδών CHAMPION.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στην πιλοτή οικοδομής όπου διέμεναν δύο αδέλφια, ηλικίας άνω των 80 ετών
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα