Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους εργαζόμενους της Βιομηχανίας Ζάχαρης»

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο πλευρό των εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, στη συγκέντρωη που έκαναν στην Αριστοτέλους, βρέθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στην συγκέντρωση στην Αριστοτέλους που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, στο πλευρό των εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, παραβρέθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με την υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Δέσποινα Χαραλαμπίδου και την υποψήφια στη Β’ Θεσσαλονίκης Δήμητρα Γωγάκου.

Οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν από την Πέμπτη στην κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΕΒΖ, αιτούνται την άμεση εξόφληση των οφειλομένων στους τευτλοκαλλιεργητές, τη συνέχιση της τευτλοκαλλιέργειας και παραγωγής ζάχαρης στην Ελλάδα και την συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου.

Η Δέσποινα Χαραλαμπίδου εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους αλλά και στους τευτλοπαραγωγούς. Τάχθηκε υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας του εργοστασίου αφού όπως ανέφερε « η ΕΒΖ αποτελεί στήριγμα της αγροτικής παραγωγής για την Κεντρική Μακεδονία. Ενδεχόμενο κλείσιμο του εργοστασίου ισοδυναμεί με νέες χαμένες θέσεις εργασίας, με ακόμα περισσότερες αγροτικές εκτάσεις παρατημένες σε μία βεβαρημένη από την ανεργία περιοχή που όμως έχει μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες. Η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει. Ως ΣΥΡΙΖΑ δεσμευόμαστε για τη στήριξη της ΕΒΖ και της αγροτικής παραγωγής της χώρας, στον αντίποδα μίας πολιτικής που επιβάλλει παντού λουκέτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»
Ο υφυπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις αποστολές που διοργανώνει το ΥΜΑΘ μαζί με ομάδες επιχειρηματιών
Γκιουλέκας: Άνοιγμα του ΥΜΑΘ στα Βαλκάνια – «Θέλουν συνεργασία με τα λιμάνια μας»