Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Στόχος το 2015 να είναι πιο κερδοφόρο για τον κλάδο του βιβλίου»

Αναφέρθηκε στην κοπή πίτας του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος

Να είναι πιο ελπιδοφόρα για τον χώρο του κλάδου του βιβλίου η νέα χρονιά είναι ο στόχος που έχουν τα μέλη του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος όπως τονίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 22/1 κατά τη διάρκεια της Ετήσια Προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση στα γραφεία τους εντός της ΔΕΘ (περίπτερο15), αλλά και της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του Σ.ΕΚ.Β.Ε. Χαρ. Μπαρμπουνάκης αναφέρθηκε στις δράσεις που ο Σύνδεσμος θα πραγματοποιήσει το 2015 και παρουσίασε τον Προγραμματισμό τους.

«Οι δυναμικές δράσεις και οι θεσμοί όπως είναι το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης που φέτος θα πραγματοποιηθεί για 34η συνεχή χρονιά, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, για παιδιά και μεγάλους που λαμβάνουν χώρα στον Πνευματικό Μάιο, στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης, στο δεκαήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, στο τριήμερο εκδηλώσεων για την Ποίηση, οι Γιορτές Βιβλίου- Bazaar κ.ά. θα συνεχιστούν για να προωθήσουμε και να διαδώσουμε περισσότερο τη φιλαναγνωσία και να προσελκύουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βιβλιόφιλους στην ανάγνωση των βιβλίων¨», σημείωσε ο κ. Μπαρμπουνάκης μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΑΣ: Δεν υπάρχει πιθανότητα παραποίησης στα βίντεο από τα Τέμπη
Τα 6 συμπεράσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ σχετικά με την έρευνα που έγινε για την εγκυρότητα των επίμαχων βίντεο
ΕΛΑΣ: Δεν υπάρχει πιθανότητα παραποίησης στα βίντεο από τα Τέμπη