Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανοίγει το Σάββατο το τμήμα της Εγνατίας οδού - παράκαμψη Καβάλας

Ανοίγει το Σάββατο το τμήμα της Εγνατίας οδού - παράκαμψη Καβάλας

Εγκρίθηκε από την Τροχαία Καβάλας η μελέτη αμφίδρομης κατεύθυνσης, που παρέδωσε κλιμάκιο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ώστε αύριο να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες και να δοθεί πάλι στην κυκλοφορία το τμήμα της Εγνατίας Οδού – Παράκαμψη Καβάλας που παραμένει κλειστό από τις 8 Μαρτίου λόγω κατολισθήσεων.

Η αμφίδρομη κατεύθυνση θα είναι μήκους 350 μέτρων, ενώ για την ολοκλήρωση των εργασιών θα χρειαστεί να κλείσει σήμερα Παρασκευή, το βράδυ, για τρεις ώρες το ρεύμα και η έξοδος για οχήματα προς Θεσσαλονίκη, με την κυκλοφορία τους να διοχετεύεται κι αυτή από το κέντρο της πόλης.

Από το μεσημέρι της Πέμπτης τα συνεργεία της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» βρίσκονται στο σημείο των κατολισθήσεων στο τμήμα της Παράκαμψης Καβάλας, ξεκινώντας τις απαραίτητες τεχνικές εργασίες, ενώ σήμερα, Παρασκευή, ξεκίνησε και η τοποθέτηση των τσιμεντένιων μπλοκ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τροχαίας Καβάλας το τμήμα της Εγνατίας θα δοθεί πάλι στην κυκλοφορία νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρήνος στην οικογένεια του Ηρακλή: Πενθεί για την απώλεια του Γρηγόρη Φανάρα
Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο του 1976, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών
Θρήνος στην οικογένεια του Ηρακλή: Πενθεί για την απώλεια του Γρηγόρη Φανάρα