Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Υφυπουργός Μαρία Κόλλια Τσαρουχά συναντήθηκε με το ΔΣ της ΔΕΘ

Ενημερώθηκε για τις επικείμενες δράσεις του Οργανισμού, αλλά και για τους στόχους της ΔΕΘ

Η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, βρέθηκε σήμερα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-HELEXPO.

Η Υφυπουργός ενημερώθηκε από τη Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO για τις επικείμενες δράσεις του Οργανισμού, αλλά και για τους στόχους της ΔΕΘ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, μεταξύ άλλων δήλωσε τα παρακάτω:

«Η νέα Συγκυβέρνηση αναγνωρίζει τη τεράστια σημασία που έχει η Διεθνής Έκθεση για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού εμπορίου. Με τη βοήθεια της ΔΕΘ αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό η εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας, καθώς χιλιάδες είναι οι επισκέπτες και οι εκθεσιαζόμενοι από χώρες του εξωτερικού που μέσω της Έκθεσης αποκτούν επαφές και δεσμούς με το ελληνικό εμπόριο.

Θεωρούμε, ότι ο τρόπος λειτουργίας και η οργάνωση της ΔΕΘ-Hellexpo είναι ένα πολύ καλό υπόδειγμα για αυτά που πρέπει να πετύχουν οι άλλες διευθύνσεις και οργανισμοί της χώρας μας. Εκτιμάμε βαθύτατα το έργο και τα επιτεύγματα της Διοίκησης, που έχει καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα, λειτουργώντας μάλιστα με ιδιωτικούς οικονομικούς πόρους, αποτελώντας πηγή εσόδων και όχι εξόδων για το ελληνικό κράτος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Η Καλαμαριά υπερασπίζεται τις δίκαιες κατανομές μαθητών» λέει ο δήμος
«Δεν πρόκειται για ένα μικρό, τοπικό ζήτημα της Καλαμαριάς, αλλά για ένα θέμα που επανέρχεται διαρκώς» είπε η Χρύσα Αράπογλου
Θεσσαλονίκη: «Η Καλαμαριά υπερασπίζεται τις δίκαιες κατανομές μαθητών» λέει ο δήμος