Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Με τον πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης

Με τον πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας συναντήθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Τσεχικής Δημοκρατίας Ian Bondy, είχε χθες, Τετάρτη 1 Απριλίου 2015, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο Δημαρχείο.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις, αναφέρθηκαν στους δεσμούς που συνδέουν την Ελλάδα και την Τσεχία και συζήτησαν την προοπτική υπογραφής Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και την πόλη Brno (Μπρνο).

Ο Γιάννης Μπουτάρης έθεσε το θέμα αποκατάστασης της αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με την Πράγα και το Μπρνο.

Ο Πρέσβης της Τσεχίας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για τη θετική ανταπόκριση και εξέφρασε την αισιοδοξία του του για την πορεία των διμερών σχέσεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής Πρέσβης, Milos Kucera και η Επίτιμη Πρόξενος της Τσεχικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Ιγνατίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία