Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Καταπολέμηση των Διακρίσεων στην Απασχόληση»

«Καταπολέμηση των Διακρίσεων στην Απασχόληση»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Θεματικό εργαστήρι διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης αύριο...

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ως μέλος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Τουρισμός Πόλης – Απασχόληση – Eπιχειρηματικότητα» διοργανώνει Θεματικό Εργαστήρι με θέμα: «Καταπολέμηση των Διακρίσεων στην Απασχόληση» την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στις 15:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, 2ος όροφος) όπου θα παρασχεθούν ειδικές υπηρεσίες συμβουλευτικής προς τους εργοδότες.

Η ενέργεια αυτή στηρίζεται καθαρά στην προληπτική αντιμετώπιση της ανεργίας και στοχεύει αφενός στην προώθηση της συνεργασίας και της ευαισθητοποίησης επαγγελματικών φορέων και επιχειρήσεων στα θέματα απασχόλησης και πολιτικών ένταξης στην αγορά εργασίας και αφετέρου στη συμβουλευτική ( mentoring ) των εργοδοτών.

Το εργαστήριο υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Τουρισμός Πόλης – Απασχόληση στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης» της Αναπτυξιακής Σύμπραξης (Α.Σ.) «Τουρισμός – Απασχόληση - Επιχειρηματικότητα».

Η δράση εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας 08 – Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 3 Περιφέρειες και ειδικότερα στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συμπληρωματική ρύθμιση για τα χρέη προς ΟΤΑ ζητεί ο Γ. Πατούλης

Στοίχημα: Ο "Skroutz" προτείνει για σήμερα...