Σύμφωνα με τον Διοικητή του Νοσοκομείου της Ξάνθης, όπως αναφέρει το xanthipress.gr, κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. Ένας έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο Κέντρο Κράτησης, αλλά το 4χρονο παιδί κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί στο Ιπποκράτειο καθώς φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
ΣΟΚ: 4χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σε καταδίωξη στην Ξάνθη!
ΣΟΚ: 4χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σε καταδίωξη στην Ξάνθη!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google
">
Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news
Συνολικά 11 τραυματίες – Το κοριτσάκι νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη και το Ιπποκράτειο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένα 4χρονο κορίτσι το οποίο είναι μεταξύ των έντεκα τραυματιών του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην Ξάνθη. Το ατύχημα έγινε στη διάρκεια καταδίωξης διακινητή, ο οποίος μετέφερε οκτώ μετανάστες, εκ των οποίων τέσσερα παιδιά και τραυματίστηκαν συνολικά έντεκα άτομα.