Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις κατά το τελευταίο 24ωρο

Στο πλαίσιο των καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών

Συνολικά 11 συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των καθημερινών πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αλλά και ερευνών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.. Επίσης, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις για διάφορα αδικήματα.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

• 4 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 60χρονου ομογενούς, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 15 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 157 μηνών και χρηματική ποινή, για πλαστογραφία και οικονομικής φύσης αδικήματα.

• 3 άτομα διότι κατείχαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

• 2 άτομα για απόπειρα κλοπής-κλοπή.

• 2 άτομα για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν 19 παραβάσεις κατ' εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία