Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Από αύριο βγαίνουν τα τρακτέρ στους δρόμους!

Θα βγουν με τα τρακτέρ τους «σε διάφορα κομβικά σημεία» του οδικού δικτύου, σε εκλογικά κέντρα και συνοριακούς σταθμούς!

Στα εκλογικά κέντρα και τους συνοριακούς σταθμούς θα βρίσκονται την ημέρα των εκλογών οι αγρότες της Β. Ελλάδας, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, από αύριο, οι αγρότες θα έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους σε διάφορα "κομβικά σημεία", όπως χαρακτηριστικά είπε, τού εθνικού και επαρχιακού δικτύου, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Το "παρών" στις κινητοποιήσεις θα δώσουν, σύμφωνα με τον κ. Γκόντια, αγρότες από τους νομούς Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Μαλγάρων, Πιερίας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας και Λαμίας.

"Αφού συγκεντρωθούμε με τα τρακτέρ μας στα σημεία που έχουμε επιλέξει, θα γίνουν οι κατά τόπους συνελεύσεις και, σε κοινή γραμμή, όλοι μας θα προχωρήσουμε στις ενέργειες που θα έχουμε αποφασίσει" σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο αγροτικός κόσμος διαμαρτύρεται -μεταξύ άλλων- για τα προωθούμενα μέτρα, που αφορούν το φορολογικό και το ασφαλιστικό τους.

Στο μεταξύ, για τις 28 Σεπτεμβρίου έχει αποφασιστεί η πραγματοποίηση συνεδρίασης του δ.σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) στην Πρέβεζα, με κύριο θέμα την εκτίμηση της κατάστασης και τον προγραμματισμό των νέων κινητοποιήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι «απόρθητες» πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μέσα σε βουνό - Γιατί θεωρείται αδύνατον να καταστραφούν
Η Τεχεράνη υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι οι στόχοι του πυρηνικού της προγράμματος είναι ειρηνικοί, ωστόσο το Φορντό βρίσκεται στο επίκεντρο των...
Οι «απόρθητες» πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μέσα σε βουνό - Γιατί θεωρείται αδύνατον να καταστραφούν