Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Πιάνει 30αρι σήμερα το μεσημεράκι!

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Πιο χαμηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Μακεδονία με ισχυρότερους ανέμους

Γενικα αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Τετάρτη, με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας να αναμένεται, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 6 και πιθανόν πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 και πιθανόν πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου (Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη). Αναλυτική πρόγνωση και στις υπόλοιπες περιοχές:

Μακεδονία, Θράκη

καιρός: ενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. θερμοκρασία: από 16 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη δυτικη Μακεδονία η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικη Στερεά, δυτικη Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα στο Ιονίου βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. θερμοκρασία: από 19 έως 31 και κατά τόπους 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

καιρός: γενικά αίθριος. Στα βόρεια λίγες τοπικες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 και πιθανόν πρόσκαιρα 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 15 έως 31 και κατά τόπους 32 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

καιρός: γενικά αίθριος. Στην Κρήτη πρόσκαιρες νεφώσεις. άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 πρόσκαιρα την ημέρα στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

καιρός: γενικά αίθριος. άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 πρόσκαιρα την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καρχαρίες στην Ελλάδα: Γιατί έρχονται κοντά στις ακτές – Πότε ήταν η τελευταία επίθεση
Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η εξάπλωση ξενικών ειδών στις ελληνικές θάλασσες, ένα φαινόμενο που συνδέεται με την αλλαγή της...
Καρχαρίες στην Ελλάδα: Γιατί έρχονται κοντά στις ακτές – Πότε ήταν η τελευταία επίθεση