Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποχώρησαν οι αγρότες από τον κόμβο της Κουλούρας

Αποχώρησαν οι αγρότες από τον κόμβο της Κουλούρας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε νέα τους συνάντηση προσεχώς θα αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους στο εξής
Αποχώρησαν από τον κόμβο της Κουλούρας οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Βόρειας Ελλάδας και σε νέα τους συνάντηση προσεχώς θα αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.

Οι αγρότες βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο σημείο με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους οχήματα από τις 22 Οκτωβρίου. Διαμαρτύρονται για τα προωθούμενα μέτρα στο ασφαλιστικό, αλλά και εκείνα που αφορούν τη φορολόγησή τους.

Σημειώνεται ότι οι χθεσινές συναντήσεις αντιπροσωπείας τους με τον διοικητή του ΟΓΑ και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη χαρακτηρίστηκαν άκαρπες.

Ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας δήλωσε στο ΑΜΠΕ ότι η κάθοδος στην Αθήνα θεωρείται «περισσότερο από σίγουρη». Απλώς, όπως εξήγησε, αγρότες και κτηνοτρόφοι περιμένουν να «κλειδώσει» η ημερομηνία ψήφισης του σχετικού νομοσχεδίου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Μια εντυπωσιακή αντίθεση στο κέντρο της Νέας Υόρκης!