Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση για την πολιτική προστασία στο δήμο Παύλου Μελά

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Συζητήθηκαν το εγχειρίδιο ενεργειών πολιτικής προστασίας, αλλά και το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των εθελοντικών ομάδων

Συνάντηση εργασίας με τις εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας Δήμου Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης».

Στη συνάντηση συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, το εγχειρίδιο ενεργειών πολιτικής προστασίας του Δήμου Παύλου Μελά, το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των εθελοντικών ομάδων και η συνεργασία στα θέματα εκπαίδευσης των εθελοντών, αλλά και των απλών πολιτών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης και Πρασίνου Σάκης Λαζαρίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κώστας Καρατζούνης, ο Διευθυντής Περιβάλλοντος-Καθαριότητας και Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Αλέξανδρος Χατζηλιάδης, ο Ματθαίος Καϊσίδης συντονιστής γραφείου Πολιτικής Προστασίας και εκπρόσωποι από την ΕΠΟΜΕΑ ΕΛΛΑΣ, ΕΠΟΜΕΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΛΕΦΕΔ, ΠΡΟΤΕΚΤΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

Η συνάντηση άφησε χρήσιμα συμπεράσματα και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εβδομάδα όπου και θα συνταχθεί το καλεντάρι δράσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική διενεργήθηκε με επιτυχία επέμβαση σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε