Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ειδομένη: Δεκατέσσερα λεωφορεία με μετανάστες ξεκίνησαν για Αθήνα!

Στην επιχείρηση συμμετέχει ισχυρή αστυνομική δύναμη από τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς

Δεκατέσσερα λεωφορεία γεμάτα μετανάστες ξεκίνησαν, πριν από λίγη ώρα, από την Ειδομένη με προορισμό την Αθήνα.

Στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, εκεί που τις τελευταίες εβδομάδες παρέμεναν εγκλωβισμένοι εκατοντάδες μετανάστες, βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί επιχείρηση της αστυνομίας για την απομάκρυνσή τους.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη και δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε εκπροσώπους μη κυβερνητικών οργανώσεων -με εξαίρεση τον εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο οποίος βρίσκεται στον καταυλισμό- και δημοσιογράφους, τους οποίους η αστυνομία έχει σταματήσει σε αποστάση περίπου 3 χλμ από την περιοχή.

Στην επιχείρηση συμμετέχει ισχυρή αστυνομική δύναμη από τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό Star, το οποίο αναρτήθηκε από το enikos.gr:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιταλία: Καταδικασμένος για φόνο έχασε τη ζωή του πηδώντας από το Ντουόμο
Προηγουμένως είχε μαχαιρώσει έναν άλλον εργαζόμενο - Εδώ και περίπου δύο χρόνια του είχε επιτραπεί να εργάζεται με ημιαπασχόληση σε ένα ξενοδοχείο
Ιταλία: Καταδικασμένος για φόνο έχασε τη ζωή του πηδώντας από το Ντουόμο