Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: 10 τόνοι τροφίμων και άλλων ειδών για 3.500 ωφελούμενους

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο πλαίσιο της δράσης «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι» που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην Αγ. Σοφίας ...

Δέκα συνολικά τόνοι συσκευασμένων τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών προσωπικής υγιεινής συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της δράσης «Νοιάζομαι – Μοιράζομαι» που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Τα αγαθά θα διατεθούν στους 3.500 ωφελούμενους των κοινωνικών δομών του Δήμου.

«Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μας, η ανταπόκριση υπήρξε μεγάλη και θερμή» αναφέρει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Καλυψώ Γούλα και συμπληρώνει: «Ο κόσμος που προσέφερε ακόμη και από το υστέρημά του, αποδεικνύει ότι αναγνωρίζει την αδυναμία των συνανθρώπων μας, που πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Ευχαριστώ το MEGA για την έμπρακτη αλληλεγγύη που προσέφερε για μία ακόμη χρονιά στις κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Το 87,4% των πωλήσεων ακινήτων στη Θεσσαλονίκη αφορά κατοικίες, ενώ το 87% είναι άνω των 20 ετών, σύμφωνα με τα στοιχεία της RE/MAX Ελλάς
Θεσσαλονίκη: «Άφαντα» τα νεόδμητα – Μόλις 2 στα 100 σπίτια που πωλούνται είναι νέα
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς