Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Μετά τον καφέ, κρέας σε αναμονή από κρεοπωλείο της πόλης! (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Μετά τον καφέ, κρέας σε αναμονή από κρεοπωλείο της πόλης! (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αυτό είναι το πρώτο κρεοπωλείο με κρέας που σε… περιμένει

Μετά τον καφέ σε αναμονή, ήρθε και το κρέας σε αναμονή από κρεοπωλείο της Θεσσαλονίκης.

Για όποιον δεν το γνωρίζει ο «καφές που περιμένει» είναι ένας καφές που προπληρώνεται από κάποιον πελάτη ενός καφενείου ή μιας καφετέριας, ανώνυμα, για να καταναλωθεί αργότερα από κάποιον άλλον συμπολίτη μας  που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον πληρώσει ο ίδιος.

Αυτή την ιδέα αξιοποίησε το κρεοπωλείο της Θεσσαλονίκης, «δημιουργώντας» το «κρέας σε αναμονή. Αναφερόμαστε στο κρεοπωλείο «The Butcher Shop N.Philadelphia» (τηλ. 231 001 1801), το οποίο βρίσκεται στην Νέα Φιλαδέλφεια του δήμου Ωραιοκάστρου. Όπως αναφέρουν οι εμπνευστές της εξαιρετικής αυτής κίνησης «Στο κατάστημα μας λειτουργεί η αναμονή! Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε η αλληλεγγύη είναι το μέσο για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την χώρα μας. Νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο κ προσφέρουμε από το υστέρημά μας είδη πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς ομάδες! 

Εμείς κάνουμε την αρχή προσφέροντας 1 κιλό από κάθε είδος. Η πιο μικρή βοήθεια είναι σημαντική για κάποιους συνανθρώπους μας», καταλήγουν. 

Τα συγχαρητήρια μας για την ενέργεια! 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι καιρό θα κάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Κλιμάκωση από Θεσσαλονίκη: «Ντου» αγροτών και χημικά από τα ΜΑΤ (ΦΩΤΟ)