Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πύλη Διαμεσολάβησης στις Δημοτικές Κοινότητες και στο ΚΕΠ Τριανδρίας

Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης...

Το Ι.Κ.Δ.Θ. σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, στηρίζουν το θεσμό της Διαμεσολάβησης, ο οποίος θεσπίσθηκε στην Ελλάδα με το Ν.3898/2010, και δημιουργούν ΠΥΛΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ. Η Πύλη θα λειτουργεί στο Δήμο, στις Δημοτικές Κοινότητες και στο ΚΕΠ Τριανδρίας.

Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η πλήρη κατανόηση και λειτουργία του θεσμού της Διαμεσολάβησης καθώς και των πλεονεκτημάτων που προσφέρει στους πολίτες, και στις επιχειρήσεις, ως εναλλακτική μέθοδος επίλυσης των διαφορών.

Στα πλαίσια λειτουργίας της Πύλης θα παρέχονται

1.            Δωρεάν υπηρεσίες ενημέρωσης από διαπιστευμένους διαμεσολαβητές του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Ι.Κ.Δ.Θ.

2.            Δωρεάν υπηρεσίες διαμεσολάβησης, ως προς τον διαμεσολαβητή, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως αυτό προκύπτει από τους καταλόγους του Δήμου.

Οι ώρες και μέρες λειτουργία της Πύλης θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χαλκιδική: «Άνοιξε» η σεζόν - Περίπου 2.000 οι κενές θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία
«Πονοκέφαλος» για μια ακόμη χρονιά για τα ξενοδοχεία η εξεύρεση προσωπικού, αλλά και το αυξημένο λειτουργικό κόστος
Χαλκιδική: «Άνοιξε» η σεζόν - Περίπου 2.000 οι κενές θέσεις εργασίας στα ξενοδοχεία
Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη
Ο 52χρονος φέρεται να έχει συμμετάσχει μεταξύ άλλων σε μια επιχείρηση δολιοφθοράς και συγκεκριμένα εμπρησμού στόχου σε βαλκανική χώρα
Αυτός είναι ο 52χρονος που στρατολόγησε τον «κατάσκοπο» στην Αλεξανδρούπολη