Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέο αντιπλημμυρικό αντλητικό σύστημα στο Καλοχώρι

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση νέου αντλητικού συστήματος στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου

Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση νέου αντλητικού συστήματος στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, με τις οποίες διασφαλίζεται η αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού. Πρόκειται για ένα έργο που ανταποκρίνεται σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων.

Σήμερα, ο Δήμαρχος Δέλτα Ε. Φωτόπουλος επιθεώρησε τις εργασίες στο Καλοχώρι, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλοχωρίου Πέτρο Στατερούδη. «Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί ένα μόνο μέρος των ενεργειών στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Δέλτα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του οικισμού. Με τις σημερινές μας ενέργειες επιλύουμε ένα πρόβλημα ετών και ουσιαστικά εξασφαλίζουμε τον οικισμό από πλημμυρικά φαινόμενα. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή, κάνουμε έργα σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, χάρη στη σκληρή δουλειά της διοίκησής μας και των εργαζομένων» δήλωσε σχετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ