Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πού χρειάζονται αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας!

Πού χρειάζονται αλυσίδες στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο έφερε η κακοκαιρία
Νέα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής Μακεδονίας έφερε η κακοκαιρία αυτών των ημερών. Μάλιστα, υπάρχουν σημεία που για την κυκλοφορία των οχημάτων είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων!

Συγκεκριμένα, στην Πέλλα, η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από το 20ο έως και το 25ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Επίσης, η κυκλοφορία των οχημάτων δεν διεξάγεται λόγω χιονόπτωσης - παγετού στο οδικό δίκτυο της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.

Στην Ημαθία, λόγω χιονόπτωσης, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην επαρχιακή Οδό Βέροιας – Σελίου, από το 20ο χιλιόμετρο μέχρι το 26ο χιλιόμετρο (Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου)

Πάντως, στο εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Κιλκίς, της Χαλκιδικής, της Πιερίας και των Σερρών, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Προπονητικές αλλαγές από Ίβιτς

Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν σχεδόν 1.000 προϊόντα παρεμπορίου