Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανανεώνεται η συνεργασία ΠΑΜΑΚ και Διεθνούς Διαφάνειας

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ποιες είναι οι ενέργειες που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας

Διαπιστώνοντας τα αξιόλογα αποτελέσματα των κοινών δράσεων που ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και η Διεθνής Διαφάνεια – Ελλάς αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, διευρύνοντας ταυτόχρονα τον χρονικό της ορίζοντα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων θα υπογραφεί την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, στις 3 μ.μ., στην Αίθουσα Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, από τον Πρύτανη του Ιδρύματος, καθηγητή Αχιλλέα Ζαπράνη και τον Πρόεδρο της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος, Κωνσταντίνο Μπακούρη, με την παρουσία του μέλους του ΔΣ και επικεφαλής του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΔΔ-Ε, Λευτέρη Χατζόπουλο.

Μεταξύ των ενεργειών που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας εντάσσονται πρωτοβουλίες με στόχο την ευαισθητοποίηση των φοιτητών του Πανεπιστημίου αλλά και των πολιτών της Θεσσαλονίκης σε θέματα διαφθοράς και διαφάνειας.

Επιπλέον προβλέπονται κοινές ερευνητικές δράσεις σε όλους τους τομείς που άπτονται του ενδιαφέροντος της Διεθνούς Διαφάνειας – Ελλάδος, η συνδρομή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη διοργάνωση εκδηλώσεων με την παροχή χώρων και υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και η δυνατότητα απασχόλησης φοιτητών του Ιδρύματος, σε εθελοντική βάση, σε ερευνητικά έργα και δραστηριότητες της ΔΔ-Ε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»