Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποδοκίμασαν τον Μηταφίδη για το ασφαλιστικό

Αποδοκίμασαν τον Μηταφίδη για το ασφαλιστικό
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε εκδήλωση του ΕΚΘ για τα 80 χρόνια από τον Μάη του 1936

Δέκτες αποδοκιμασιών έγιναν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και ο συντονιστής Α' Θεσσαλονίκης του κόμματος Δημήτρης Δημητριάδης, οι οποίοι έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση τιμής για την 80η επέτειο από την εξέγερση των εργατών της Θεσσαλονίκης, στις 9 Μαΐου του 1936.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στο μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το κτίριο του ΕΚΘ, συνταξιούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον κ. Μηταφίδη γιατί ψήφισε το ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης παρενέβη για να επισημάνει ότι “η εκδήλωση είναι για όλους” και “δεν είναι συγκυριακή”.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι “ιδιοκτήτες στην ιστορία δεν υπάρχουν”. “Να μην συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της ιστορίας όσοι το έβαλαν στα πόδια τα προηγούμενα χρόνια και ανέχθηκαν ή υπηρέτησαν πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα από τα οποία προσπαθεί να τη βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ”, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ιδρύεται γραφείο του ΠΟΥ στην Ελλάδα

Πρ. Παυλόπουλος: «Δεδομένο το βέτο για την ένταξη της ΠΓΔΜ σε Ε.Ε. – ΝΑΤΟ»