Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θαλάσσια ρύπανση στο λιμάνι του Βόλου

Σκάφη του λιμενικού σώματος ξεκίνησαν τον καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχή

Θαλάσσια ρύπανση στο εμπορικό λιμάνι του Βόλου σημειώθηκε χθες βράδυ, μεταξύ των προβλητών Νο1 και Νο2.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της λιμενικής αρχής, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη ρύπανσης από διάσπαρτα, ιριδίζοντα, ελαφρά πετρελαιοειδή, εκτάσεως 500 επί 30 μέτρων.

Άνδρες του λιμενικού σώματος έλαβαν δείγματα από τη θαλάσσια περιοχή, καθώς και από τρία φορτηγά πλοία, προκειμένου να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση - ταυτοποίηση.

Σημειώνεται ότι κατόπιν ελέγχου στον επιβατικό λιμένα καθώς και στην παρακείμενη θαλάσσια περιοχή, δεν διαπιστώθηκε περαιτέρω ρύπανση.

Σκάφη του λιμενικού σώματος ξεκίνησαν τον καθαρισμό της θαλάσσιας περιοχή, ο οποίος θα συνεχιστεί και σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επέστρεψαν 105 Έλληνες από το Ισραήλ - «Τις τελευταίες 4 ημέρες ήταν κόλαση» (VIDEO)
Ο επαναπατρισμός τους ολοκληρώθηκε με ασφάλεια τα ξημερώματα - Προσγειώθηκαν στην 112 Πτέρυγα Μάχης της Ελευσίνας
Επέστρεψαν 105 Έλληνες από το Ισραήλ - «Τις τελευταίες 4 ημέρες ήταν κόλαση» (VIDEO)