Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν σεμινάρια για εγκύους - Πού και πότε

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν σεμινάρια για εγκύους - Πού και πότε
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ξεκινά ο τέταρτος κύκλος δωρεάν μαθημάτων ανώδυνου τοκετού από το δήμο Νεάπολης - Συκεών
Δωρεάν σεμινάρια για εγκύους διοργανώνει για ακόμη μία φορά το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Συκεών, μετά τη μεγάλη προσέλευση που σημειώθηκε στους τρεις προηγούμενους κύκλους αντίστοιχων σεμιναρίων.

Μαθήματα ανώδυνου τοκετού παραδίδει η μαία-σύμβουλος διατροφής, Αναστασία Σταμκοπούλου. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου θα γίνουν πέντε συναντήσεις διάρκειας δύο ωρών που θα αφορούν στη ψυχοσωματική προετοιμασία, τον τοκετό, το θηλασμό, το V.B.A.C., ασκήσεις kegel-yoga, τη διατροφή, τη λεχώνα και το νεογνό.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου από τις 6.30 έως τις 8.30 μ.μ. και οι υπόλοιπες τέσσερις την Τρίτη, 7, 14, 21 και 28 Ιουνίου.

Τα μαθήματα θα γίνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Συκεών (Οδ. Φωκά 46), ενώ αιτήσεις γίνονται τηλεφωνικά στο 2313.313 151.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Θεσσαλονίκη

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΟΑΕΔ: Μειώθηκαν τον Απρίλιο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης (19/05)