Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Πώς πέθανε άτυχος άνδρας σε γνωστό beach bar

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Κολυμπούσε στην περιοχή της Νέας Ηράκλειας

Έντονη δυσφορία, δύσπνοια και καρδιακό άλγος ένιωσε ξαφνικά ένας 74χρονος άνδρας, ο οποίος κολυμπούσε το πρωί του Σαββάτου σε παραλία Χαλκιδικής και λίγο αργότερα κατέληξε.

Το τραγικό περιστατικό έγινε σε γνωστό και μεγάλο beach bar στη Νέα Ηράκλεια, με ανθρώπους της επιχείρησης και ναυαγοσώστες να βγάζουν τον άτυχο άνδρα στην παραλία για τις πρώτες βοήθειες. Στο beach bar βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή γιατρός ο οποίος προσπάθησε να επαναφέρει στη ζωή τον 74χρονο.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ συνοδευόμενη από καρδιολόγο. Για περίπου μισή ώρα το πλήρωμα του ΕΚΑΒ κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρει τον 74χρονο στη ζωή. Λίγο αργότερα η σoρός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Λιμενικό Σώμα: «Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες, από την παραλία Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής, 74χρονος.

Ο ανωτέρω, ο οποίος εξήλθε από τη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις του, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο
Λόγω της ανόδου της διεθνούς τιμής του πετρελαίου, καθώς και τη σημαντική μείωση στην προσφορά διυλισμένων προϊόντων
Σε νέο «ράλι» η τιμή της βενζίνης – Έσπασε ξανά το φράγμα των 2 ευρώ το λίτρο