Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο νεκροί άνδρες λουόμενοι σε παραλίες στη Χαλκιδική

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής, 79χρονος αλλοδαπός.

Ο ατυχος 79χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ν. Καλλικράτειας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Επιπλέον, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ποσειδίου Χαλκιδικής, 76χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρειας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ