Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτοψία Πάνα στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Ηράκλειας (ΦΩΤΟ)

Να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών, ζητά ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝΑΛ

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο της Ν. Ηράκλειας πραγματοποίησε ο βουλευτής Χαλκιδικής του Κινήματος Αλλαγής, Απόστολος Πάνας, παρουσία του προέδρου της τοπικής Κοινότητας, Γεωργίου Περπερή.

Αφορμή  για την πραγματοποίηση της επίσκεψης στάθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν για μια ακόμα φορά στην παραλιακή ζώνη της Ν. Ηράκλειας, όπου έχει χαθεί μεγάλο κομμάτι της παραλίας και έχει παρασυρθεί μέρος του παραλιακού δρόμου.

Ειδικότερα, ο συγκεκριμένος παραλιακός δρόμος διαβρώνεται καθημερινά, εγκυμονώντας  κινδύνους για τη σωματική ασφάλεια των πολιτών, ενώ επιπροσθέτως δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους επαγγελματίες και εμποδίζει την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ. Πάνας τονίζει: «Το συγκεκριμένο θέμα απασχολεί χρόνια την περιοχή της Νέας Ηράκλειας. Είναι απαραίτητο η Αποκεντρωμένη Διοίκηση να εγκρίνει τις άδειες και τις σχετικές μελέτες αποκατάστασης και ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Ν. Ηράκλειας, που έχουν δρομολογηθεί από τη Δημοτική Αρχή της Ν. Προποντίδας. Ταυτόχρονα, επιβάλλεται να ολοκληρωθούν οι σχετιζόμενες διαδικασίες, ώστε να βρεθεί η απαιτούμενη χρηματοδότηση, προκειμένου να αποκατασταθούν πλήρως οι ζημιές και να αποφευχθεί περαιτέρω διάβρωση της ακτής από τη θάλασσα.

» Από την κατάσταση αυτή, πλήττονται όχι μόνο οι επαγγελματίες της Ν. Ηράκλειας, αλλά υπάρχει επίσης και σημαντικός κίνδυνος πρόκλησης σωματικής βλάβης στους συμπολίτες μας και στους επισκέπτες της περιοχής. Προσωπικά, θα προχωρήσω σε σειρά ενεργειών και  σε κοινοβουλευτικό επίπεδο για το συγκεκριμένο θέμα».

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

panas_nea_hrakleia_1.jpg
panas_nea_hrakleia_2.jpg
panas_nea_hrakleia_3.jpg
panas_nea_hrakleia_5.jpg
panas_nea_hrakleia_4.jpg

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πλούσιο γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο και δυνατό αφήγημα
Τι ζητούν οι επισκέπτες από τη γαστρονομία ενός τόπου και ποιες οι νέες τάσεις - Θεματικό εργαστήριο με τίτλο «Γαστρονομικές, βιωματικές διαδρομές...
Θεσσαλονίκη: Πλούσιο γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο και δυνατό αφήγημα
Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Κρίσιμος ο Ιούλιος, είμαστε «οριακά και επικίνδυνα», τονίζει ο γ.γ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγίου Αθανασίου - Η παραγωγή ρυζιού στη Θεσσαλονίκη
Πεδιάδα Θεσσαλονίκης: «Καμπανάκι» για τα αποθεμάτα νερού - «Οριακά και επίκινδυνα»
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη
Σύμφωνα με τους ειδικούς, για τους περισσότερους ανθρώπους η θερμοκρασία του νερού είναι θέμα προτίμησης και όχι υγείας
Παγωμένο νερό το καλοκαίρι: Για ποιους δεν είναι καλή ιδέα - Τι λέει η επιστήμη