Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Νέα εποχή για τα Λουτρά της Αγίας Παρασκευής

Αισιοδοξία για τουρισμό ποιότητας, όλο το χρόνο χωρίς διακοπή, στην περιοχή

Με αφορμή τη σημερινή καθοριστικής σημασίας εξέλιξη για τα Ιαματικά Λουτρά στην Αγία Παρασκευή από το Υπουργείο Τουρισμού, η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την Κασσάνδρα. Μια μέρα προοπτικής και υπερηφάνειας. Είχαμε δεσμευτεί για τη λήψη άδειας λειτουργίας των ιαματικών λουτρών της Αγίας Παρασκευής και μοχθήσαμε γι' αυτό. Διεκδικήσαμε την άδεια σύννομα, με μεθοδικότητα, με οργάνωση, με όραμα και στόχο.Δε σταματήσαμε ούτε λεπτό. Δουλέψαμε συλλογικά και με φροντίδα για τον τόπο μας.Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της ΚΕ.ΔΗ.Κ που πίστεψαν στο όραμα για αδειοδοτημένη λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών και λειτούργησαν με πλατιά αυτοδιοικητική λογική προς αυτή την κατεύθυνση. Τα λουτρά μας από σήμερα μπορούν να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον και μπορούν να αξιώνουν μεγάλη επιτυχία και αναγνωσιμότητα στο μέλλον. Με τουρισμό ποιότητας, όλο το χρόνο χωρίς διακοπή. Με τουρισμό που θα αποδίδει στην τοπική κοινωνία όλα όσα της αξίζουν.Η Δημοτική μας Αρχή, βήμα - βήμα αποδεικνύει στους Κασσανδρινούς πως μπορεί να υλοποιήσει όλα εκείνα για τα οποία δεσμεύτηκε».

kassandra2.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη στην Κοζάνη 49χρονος ισοβίτης – Είχε αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού
Σε βάρος του εκκρεμούσε και άλλη καταδικαστική απόφαση - Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης
Συνελήφθη στην Κοζάνη 49χρονος ισοβίτης – Είχε αποδράσει από τις φυλακές Κορυδαλλού
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει μαθήτρια θύμα της ακροδεξιάς οργάνωσης – Έχασα τη χρονιά
Περιγράφει την επίθεση που είχε δεχτεί μέσα σε σχολείο - «Πολλά παιδιά φοβόντουσαν να βγουν στην αυλή του σχολείου για διάλειμμα»
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει μαθήτρια θύμα της ακροδεξιάς οργάνωσης – Έχασα τη χρονιά