Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Μαίνεται η φωτιά στο 1ο πόδι - Στη «μάχη» μεγάλες δυνάμεις Πυροσβεστικής

kananter
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο σημείο επιχειρούν 77 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων

Επίγεια και εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν αυτήν την ώρα στη Χαλκιδική, στην περιοχή "Μόλα Καλύβα", όπου νωρίτερα σήμερα (19/06) ξέσπασε πυρκαγιά σε δασική έκταση. 

Ωστόσο, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική (ώρα 18.00), η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα είναι σε ύφεση και συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για τον πλήρη έλεγχο της πυρκαγιάς.

Στην περιοχή επιχειρούν 77 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 24 οχήματα, 4 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Υπενθυμίζεται ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 15.35.

Δείτε τη φωτογραφία του TyposThes από την απέναντι πλευρά στο δεύτερο πόδι:

Fotia-xalkidiki

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από τις 18:00 χθες έως και τις 18:00 σήμερα εκδηλώθηκαν 39 δασικές πυρκαγιές.

Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στη περιοχή Γάια Ευβοίας είναι οριοθετημένη χωρίς ενεργές καύσεις.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα την περιοχή Μόλα Καλύβα Χαλκιδικής είναι σε ύφεση και συνεχίζουν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις για τον πλήρη έλεγχο της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή Ζέλι Φθιώτιδας είναι οριοθετημένη.

Tα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»