Skip to main content

Χαλκιδική: Το cooking event της χρονιάς στο Miraggio Thermal Spa Resort

Η διάδημη chef Fumiko Kono συναντάει τον Λευτέρη Σουλτάτο, Consultant Chef των εστιατορίων του Miraggio Thermal Spa και «Πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας» στο Cooking Event της χρονιάς

Η Ελλάδα και η Ιαπωνία με τους κορυφαίους αντιπροσώπους τους δίνουν στις 09 Ιουνίου, 19:00,  ένα ρεσιτάλ innovative fusion κουζίνας στο Miraggio Thermal Spa Resort στην μαγευτική Χαλκιδική, στο Παλιούρι

Από τη μια μεριά η διεθνώς αναγνωρισμένη Fumiko Kono (chef consultant for Japan Airlines, food producer, Journalist & Culinary creator) επίσημη Ambassador of Taste for the Global Gastronomy® 2023 με περγαμηνές στον χώρο της διεθνούς γαστρονομίας και βιβλιογραφία, μεταφέρει την αυθεντικότητα και το μοναδικό της στυλ με fusion γαλλικές και ιαπωνικές προσεγγίσεις υψηλής γαστρονομίας.

Από την άλλη, ο διακεκριμένος Chef Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με τον Executive Chef, Ζαχαρία Κοπρίδη, προσυπογράφουν τις  γεύσεις με την ξεχωριστή τους ματιά, μεταφέροντας την αυθεντική ελληνική σύγχρονη γαστρονομία στο πιάτο.

 

Οι Chef θα μας ταξιδέψουν μέσα από ένα μενού 8 πιάτων στο εστιατόριο Toroneo.

Θα υπάρχει επιπλέον και η επιλογή Pairing, η δυνατότητα δηλαδή να συνδυάσει κάποιος τα πιάτα των Chef με το κατάλληλο κάθε φορά ποτήρι κρασιού επιτυγχάνοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή απόλαυση.

ΜΕΝU

 

SOUP

Sea food cappuccino

 

LANGOUSTINE

Caviar/ shallots / extra virgin olive oil

 

CRAYFISH

Mango / avocado / confit tomatoes / yuzu

 

SCALLOPS

Truffle / Orange / shisho

 

RED MULLET

Mushrooms / Jerusalém artichokes / carrot / tomato

 

CAKEPOP

Citrus / yuzu / ginger

 

YOGURT

Hibiscus / verbena / raspberry

 

COFFEE

Lemongrass / Madagascar vanilla

 

 

Τιμή κατ' άτομο 130€

Τιμή κατ' άτομο με Pairing 160€
*Απαιτείται κράτηση 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ