Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Απολογείται για το λούνα παρκ η δήμαρχος Κασσάνδρας - Πήρε προθεσμία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θα βρεθεί ενώπιον πταισματοδίκη στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται για το δυστύχημα

Ενώπιον πταισματοδίκη κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις η δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διεξάγεται για το δυστύχημα στο λούνα παρκ, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος.

Αντικείμενο της ποινικής έρευνας - μίας εκ των τριών που παρήγγειλε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πολυγύρου αναφορικά με το δυστύχημα του περασμένου μήνα - είναι να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες των δημοτικών αρχών και υπηρεσιών για τις συνθήκες λειτουργίας και αδειοδότησης του συγκεκριμένου λούνα παρκ.

Η δήμαρχος, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί σήμερα στον πταισματοδίκη αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησε ολιγοήμερη προθεσμία- αίτημα που έγινε δεκτό. Η ίδια, κατά πληροφορίες, φέρεται να διατείνεται ότι δεν φέρει καμία ευθύνη, υπενθυμίζοντας ότι για την υπόθεση έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Δεν υπάρχει καμία στοχοποίηση των μειονοτικών σχολείων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Πόσα μειονοτικά σχολεία έκλεισαν στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία
Μπαίνει τέλος σε μια κοινωνική αδικία δέκα ετών, είπε η Νίκη Κεραμέως – Πότε ψηφίζονται στη Βουλή
Νέες ρυθμίσεις για τις συντάξεις χηρείας – Καταργούνται οι μειώσεις μετά την τριετία