Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χαλκιδική: Τέσσερις οι κατηγορούμενοι για το θάνατο του 19χρονου στο λούνα παρκ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην ίδια ανακρίτρια θα απολογηθούν, ο ιδιοκτήτης, ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού και ο μηχανικός

Ακόμη ένα πρόσωπο κατέστη κατηγορούμενο για το δυστύχημα στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο. Πρόκειται για τη σύζυγο του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στην οποία απαγγέλθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία.

Η γυναίκα, κατά πληροφορίες, μπήκε στο "κάδρο" των ποινικών ευθυνών, καθώς φέρεται ως συνδιαχειρίστρια της επιχείρησης, μαζί με τον ιδιοκτήτη- σύζυγο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα στην ανακρίτρια Πολυγύρου που χειρίζεται την υπόθεση.

Στην ίδια ανακρίτρια θα απολογηθούν, το ίδιο διάστημα, ο ιδιοκτήτης, ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού (crazy dance) και ο μηχανικός που είχε βεβαιώσει την ασφαλή λειτουργία του. Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, τετελεσμένη (για την περίπτωση του 19χρονου) και σε απόπειρα (για τον αδελφό του), κατά συναυτουργία, ενώ ο τρίτος για απλή συνέργεια στις πράξεις αυτές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων και την αποτροπή τους από κατανάλωση αλκοολούχων ποτών
Θεσσαλονίκη: Σαφάρι για παραβατικότητα ανηλίκων – Πού έγιναν 75 έλεγχοι
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ
«Θα έρθει και η ώρα γι' αυτό», απάντησε για το εάν η Ελλάδα θα φιλοξενήσει στο μέλλον κάποια μεγάλη αθλητική διοργάνωση
Μητσοτάκης: Δίκαιη η νίκη της Ισπανίας - Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική δεν αρκούν οι σταρ