Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κλείνουν σχολεία στη Χαλκιδική μετά τους σεισμούς – Φεύγουν οι μαθητές

kleista-sxoleia
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από το δήμαρχο Αριστοτέλη, Στέλιο Βαλιάνο

Κλειστά θα μείνουν σήμερα όλα τα σχολεία στο δήμο Αριστοτέλη της Χαλκιδικής, λόγω της έντονης σεισμικής δραστηριότητας που υπάρχει από το πρωί με επίκεντρο στην περιοχή του Αγίου Όρους. Η αναστολή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων, ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα από το δήμαρχο Αριστοτέλη, Στέλιο Βαλιάνο.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αριστοτέλη αναφέρει:

Αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων του Δήμου Αριστοτέλη για σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2024 λόγω της σημειούμενης έντονης σεισμικής δραστηριότητας που εμφανίζεται στην περιοχή.

Οι διευθυντές των σχολείων θα φροντίσουν για την ομαλή αποχώρηση των μαθητών και την τακτοποίηση των μαθητικών δρομολογίων.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους