Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 30χρονο για το αιματηρό επεισόδιο σε beach bar της Χαλκιδικής

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το περιστατικό συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι - Σε βάρος του άνδρα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη ένας 30χρονος άνδρας καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, πράξη που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2024 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για το αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς και τραυματισμούς που έλαβε χώρα πέρυσι τον Αύγουστο σε beach bar στη Χανιώτη, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν στο μαγαζί. Για το ίδιο περιστατικό οι αρχές είχαν συλλάβει στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Μάιο και ένας 33χρονο.

Επίσης, σε βάρος του εκκρεμούσαν και άλλα διωκτικά έγγραφα για πράξης που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη το 2021 και το 2016, αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (06-08-2025), έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, 30χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, πράξη που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2024 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για τα αδικήματα της οδήγησης αυτοκινήτου χωρίς να κατέχει την κατά νόμο απαιτούμενη άδεια, της κλοπής και της αντίστασης, πράξεις που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη το 2021 και το 2016, αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ζοχράν Μαμντάνι συζήτησε τη νομική δυνατότητα σύλληψης του Νετανιάχου κατά τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών
Κατηγορηματικός ο Τραμπ: Ο Νετανιάχου δεν θα συλληφθεί όσο βρίσκεται στις ΗΠΑ
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 21ης και 7ης ΕΜΟΔΕ καθώς και 2 οχήματα
Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην Καβάλα – Επιχειρούν και εναέρια μέσα