Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για υπόθεση διαφθοράς με επίκεντρο τροχονομικές παραβάσεις. Πρόκειται για αστυνομικούς που υπηρετούσαν σε Τμήμα Τροχαίας με έδρα δήμο της Χαλκιδικής, ανάμεσά τους κι ο διοικητής τους. Είχε προηγηθεί πολύμηνη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Β. Ελλάδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι συνάδελφοί τους είτε έκαναν τα... στραβά μάτια σε τροχονομικές παραβάσεις ή βεβαίωναν ψευδώς παραβάσεις του ΚΟΚ, είτε ενημέρωναν ενόψει μπλόκων της Τροχαίας. Επιπλέον, σε άλλες περιπτώσεις, φαίνεται να επίσπευδαν την επιστροφή αφαιρεθέντων στοιχείων κυκλοφορίας.
Όλα τα παραπάνω με το αζημίωτο, καθώς, από την έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι εισέπρατταν χρηματικά ποσά ή άλλους είδους ωφελήματα.
Οι συλληφθέντες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Χαλκιδικής και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον ανακριτή.
Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 15χρονος που έδειξε πλαστή ταυτότητα για να πάρει τσιγάρα
- Αναστάτωση στη Θεσσαλονίκη: Άρπαξε τα 2 παιδιά του από σχολείο και εξαφανίστηκε
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του – Ύποπτος ο γιος τους
- Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ανετράπη αυτοκίνητο - Καραμπόλα με 2 ΙΧ, 2 τραυματίες
