Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διαρρήκτες άδειασαν κατάστημα στη Χαλκιδική – Έκλεψαν προϊόντα μεγάλης αξίας (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε η εταιρεία

Διάρρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (9/5) σε κατάστημα οπτικών στην Άφυτο Χαλκιδικής, με τους δράστες να αφαιρούν εμπορεύματα μεγάλης αξίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της επιχείρησης «Optical & Co. – Οπτικά Κωνσταντινούδη», το περιστατικό καταγράφηκε περίπου στις 02:17, όταν δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο κατάστημα και άρπαξαν επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως, μεταξύ των οποίων μάρκες όπως YSL, Gucci και Tom Ford.

Όπως αναφέρεται, από τη διάρρηξη προκλήθηκε σημαντική οικονομική ζημία στην επιχείρηση, ενώ οι υπεύθυνοι απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι σχετικό με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί τους ή με τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Αγαπητοί μας πελάτες, φίλοι και κάτοικοι της Αφύτου,

Δυστυχώς, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 9 Μαΐου 2026 και ώρα 2:17 π..μ., άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά μας στην Άφυτο Χαλκιδικής. Συγκεκριμένα, δύο άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλλαν στον χώρο μας και αφαίρεσαν εμπορεύματα μεγάλης αξίας, προκαλώντας μας σημαντική υλική ζημία. Εκλάπησαν, μεταξύ άλλων, γυαλιά ysl, gucci και tom ford.

Αν κάποιος διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία ή παρατήρησε οτιδήποτε ύποπτο τις συγκεκριμένες ώρες, παρακαλούμε θερμά, να επικοινωνήσει μαζί μας.

Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες, να αποδοθεί δικαιοσύνη και κανείς άλλος να μην βιώσει την ανασφάλεια και την άδικη ματαίωση των κόπων του που εμείς αισθανόμαστε σήμερα!

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση,

Optical & Co.

Οπτικά Κωνσταντινούδη

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ