Αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα στη Χαλκιδική, καθώς έχασε τη ζωή του πριν από λίγο και ο πατέρας της οικογένειας το όχημα της οποίας ενεπλάκη σε τροχαίο νωρίτερα.
Συγκεκριμένα από σύγκρουση του ΙΧ στην οποία επέβαινε η οικογένεια από τη Μολδαβία με βυτιοφόρο στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, έχασαν τη ζωή τους αρχικά η μητέρα και το βρέφος που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά ο πατέρας και ακόμη ένα παιδί.
Δυστυχώς όμως παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, πριν από λίγο κατέληξε και ο πατέρας.
Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ο οδηγός του βυτιοφόρου.
Σημειώνεται πως σύμφωνα με την ενημέρωση του Πυροσβεστικού Σώματος, το Κέντρο Επιχειρήσεων έλαβε κλήση περίπου στις 18:20 για σοβαρό τροχαίο που αφορούσε σύγκρουση βυτιοφόρου με επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γονείς με τα δύο ανήλικα παιδιά τους και το οποίο είχε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο προχώρησαν σε επιχείρηση απεγκλωβισμού, χρησιμοποιώντας ειδικό διασωστικό εξοπλισμό.
Δείτε φωτογραφίες του τραγικού τροχαίου από το halkidikinews:
