Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα καθημερινή εφημερίδα από τον Νίκο Χατζηνικολάου – Πώς θα λέγεται

Νέα καθημερινή εφημερίδα από τον Νίκο Χατζηνικολάου – Πώς θα λέγεται
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στα περίπτερα από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου

Ένα νέο σημαντικό βήμα κάνει το Real Group. Από την ερχόμενη Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, έρχονται οι «Ειδήσεις», η νέα πρωινή καθημερινή εφημερίδα, με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Οι αληθινές «Ειδήσεις» θα βρίσκονται στο κέντρο των εξελίξεων με όλη την πολιτική, οικονομική, κοινωνική, διεθνή, αθλητική και πολιτιστική επικαιρότητα, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, σχόλια, αναλύσεις, παρασκήνια και έγκυρες υπογραφές.

Κάθε Σάββατο, οι «Ειδήσεις» θα κυκλοφορούν με τρία ένθετα: την οικονομική εφημερίδα «Αγορά», την αθλητική εφημερίδα «Φίλαθλος» και το «Weekend», έναν πλήρη οδηγό για το Σαββατοκύριακο, για όλη την οικογένεια.

Και, φυσικά, κάθε Κυριακή, η αγαπημένη, σταθερή συνήθεια των αναγνωστών, η «Realnews», που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

Την κυκλοφορία της νέας εφημερίδας «Ειδήσεις» από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, προανήγγειλε ο Εκδότης και Διευθυντής της, Νίκος Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον realfm 97,8.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ερώτηση Μητσοτάκη για την «έξαρση της εγκληματικότητας»

Κοινή στάση ευρωζώνης- ΔΝΤ για την Ελλάδα