Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ευλαμπία Ρέβη: Μου έστειλαν πρόσκληση για «υποδοχή» σε πάρτι – Έδιναν 5.000 ευρώ

Ευλαμπία Ρέβη: Μου έστειλαν πρόσκληση για «υποδοχή» σε πάρτι – Έδιναν 5.000 ευρώ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η αποκάλυψη της γνωστής δημοσιογράφου για επιτήδειους που υπόσχονται χρήματα και στέλνουν προσκλήσεις

Τεράστια χρηματικά ποσά τάζουν σε ανυποψίαστες κοπέλες επιτήδειοι προσπαθώντας να τις προσεγγίσουν ώστε να συμμετέχουν σε ιδιωτικά πάρτι.

Τη δική της εμπειρία όταν ένας άγνωστος άνδρας της έστειλε μήνυμα για κάτι αντίστοιχο περιέγραψε στον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» η δημοσιογράφος του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη.

Όπως η ίδια εξηγεί, ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως έλεγε ο ίδιος, τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Το καλοκαίρι του 2021 της έστειλε παρόμοιο μήνυμα, προσφέροντας αυτή τη φορά το ποσό των 5.000 ευρώ. Η δημοσιογράφος προφανώς δεν απάντησε, ενώ όπως επισημαίνει ο άγνωστος είχε στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε άλλες φίλες της.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ με αναπνευστική ανεπάρκεια ένας 13χρονος στην Κρήτη

Australian Open: Δυσκολεύθηκε, αλλά προκρίθηκε ο Τσιτσιπάς