Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απάντησε για το αν είναι η influencer με τη φοροδιαφυγή

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι απάντησε για το αν είναι η influencer με τη φοροδιαφυγή
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μίλησε για τις επαγγελματικές προτάσεις, τον Στάθη Σχίζα αλλά και για τις διακοπές της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην Μαίρη Αργυριάδου και στην κάμερα του Breakfast @ Star για τις επαγγελματικές προτάσεις, τον Στάθη Σχίζα και τις διακοπές που έρχονται.

«Μικρή ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Ασχολήθηκα λίγο και έβγαλα και δύο τραγούδια. Μέχρι πέρσι μου γίνονταν προτάσεις για να τραγουδήσω σε νυχτερινό μαγαζί, έλεγα όχι αλλά γενικά είμαι άνθρωπος των εκπλήξεων» ανέφερε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Στη συνέχεια, το μοντέλο και influencer εξομολογήθηκε ότι «έχω μετανιώσει για μία σχέση που είχα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα την άλλαζα. Είμαι μόνη σαν ανεμώνη αυτήν την περίοδο. Δεν επιδιώκω να μπω σε μία σχέση αυτήν την περίοδο, θέλω να εστιάσω σε μένα γιατί υπήρξα πολλά χρόνια σταθερά σε σχέσεις. Δεν συγχωρώ την κοροϊδία, γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη μου. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφό μου, μπορεί να υπάρχει κάτι στα σκαριά αλλά δεν απατώ».

«Από τα 7 χρόνια γάμου, πήγα σε άλλη σχέση κατευθείαν, δε συμμαζεύομαι. Δεν βάζω μυαλό» πρόσθεσε, επίσης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν είναι εκείνη η influencer που «πιάστηκε» για φοροδιαφυγή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Πηγή: tlife.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έλενα Ράπτη: Πρώτη φορά στο υπουργικό σχήμα - Μετά από 19 χρόνια βουλευτίνα

Γιατρός στη δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν δικαιολογείται ο θάνατος της Τζωρτζίνας»