Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπιμπίλας για Βίσση: «Μακάρι να τους έλεγε να μαζέψουν τα σκουπίδια τους»

Μπιμπίλας για Βίσση: «Μακάρι να τους έλεγε να μαζέψουν τα σκουπίδια τους»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Στις συναυλίες καλό θα ήταν ο κόσμος να μαζεύει τα σκουπίδια του» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Αναφορά στους θεατές της συναυλίας της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο έκανε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας

Ο κ. Μπιμπίλας μίλησε στη «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι θεατές δεν μάζεψαν τα σκουπίδια μετά το τέλος της συναυλίας. 

«Στις συναυλίες καλό θα ήταν ο κόσμος να μαζεύει τα σκουπίδια του. Να μαζεύει τα αποτσίγαρά του, που κακώς τα καπνίζει μέσα σε αυτά τα σπουδαία μνημεία, που έχουμε. Να μαζεύει τα κουτάκια, τα μπουκάλια κλπ, γιατί μετά δείχνουμε ότι έχουμε έλλειψη πολιτισμού. Αυτό που έγινε στο στάδιο που γέμισε με σκουπίδια, έπειτα από αυτή την υπέροχη συναυλία της καταπληκτικής Άννας Βίσση, δεν είναι καλό.

Έγραψα στα social media ότι μακάρι όταν τέλειωσε η Άννα να έλεγε στο κοινό «παρακαλώ, όσοι φεύγετε μαζέψτε τα σκουπίδια σας σε μια σακούλα». Με στηλίτευσαν στα σχόλια και έλεγαν γιατί το ρίχνω στην Άννα. Δεν το ρίχνω στην Άννα, αλλά σε έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, που είναι εκπρόσωπος του πολιτισμού, γιατί η Άννα Βίσση είναι. Θα μπορούσε να πει, μαζέψτε καθώς φεύγετε τα σκουπίδια σας» δήλωσε ο κ. Μπιμπίλας. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Άνοιξε νέο «εμπορικό» κέντρο – Με 8 καταστήματα φαγητού, πού βρίσκεται
foodcourt-thermi

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος επιτέθηκε σε τρεις 14χρονους και τους τραυμάτισε