Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ιωάννα Τούνη: Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει - Όλοι μας ρωτάνε «καλά μετά το Μπαλί πήγατε εκεί;»

Ιωάννα Τούνη: Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει - Όλοι μας ρωτάνε «καλά μετά το Μπαλί πήγατε εκεί;»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έκανα εδώ κάμπινγκ για μια δεκαετία οικογενειακά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, είπε η influencer

Σε παραλία της Χαλκιδικής έκανε το μπάνιο της η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι στο Μπαλί, αναφέροντας ότι πολλοί σχολιάζουν γιατί διάλεξε τη συγκεκριμένη περιοχή μετά τον εξωτικό προορισμό. 

Η influencer δημοσίευσε το Σάββατο 4 Ιουλίου βίντεο από παραλία, όπου βρέθηκε με τη συνέταιρο και κουμπάρα της, Στέλλα, με την οποία είχαν περάσει μερικές ημέρες στο Μπαλί μαζί με άλλες φίλες τους.

Ενώ οι δύο γυναίκες ήταν στην παραλία, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε μέσω Instagram story ότι έχει παιδικές αναμνήσεις με την οικογένειά της από τη Χαλκιδική, μιας και έκαναν εκεί κάμπινγκ, όπως είπε.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε δημόσια τα σχόλια που δέχτηκε σχετικά με την περιοχή όπου έκανε μία σύντομη απόδραση μετά το Μπαλί, λέγοντας: «Όλοι μας ρωτάνε: “Καλά μετά το Μπαλί πήγατε Χαλκιδική;" Αλλά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει. Το εννοώ. Ειδικά εγώ, σε αυτή την παραλία, εκεί πέρα στο τέρμα, έκανα κάμπινγκ για μια δεκαετία τουλάχιστον οικογενειακά, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οπότε έχω τις πιο όμορφες αναμνήσεις μου από εδώ πέρα. Αγαπώ Χαλκιδική».

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Τηλεόραση – Life Style

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός στην Ερυθρά Θάλασσα – Φορτηγό πλοίο χτυπήθηκε ανοιχτά της Υεμένης

Θεσσαλονίκη: Προσωρινά ελεύθερος ο 76χρονος για τη φωτιά στο Ωραιόκαστρο