Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Σε αναζήτηση ΜΕΘ από χθες για 58χρονο στα Γρεβενά

koronoios-meth
Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Άκαρπες οι προσπάθειες μέχρι στιγμής

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, παραμένει από χθες Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, ένας 58χρονος από τα Γρεβενά, μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να εξευρεθεί σε άλλα Νοσοκομεία κάποια κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου σταθεροποίησαν την κατάσταση της Υγείας του 58χρονου, που έχει προσβληθεί από τον SARS-COV 2, ενώ οι διοικήσεις των δύο Νοσοκομείων, Κοζάνης και Γρεβενών, συνεχίζουν την αναζήτηση κλίνης ΜΕΘ.

Ο 58χρονος νοσηλεύτηκε στην κλινική covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών από την περασμένη Πέμπτη και επειδή η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνονταν κρίθηκε αναγκαίο από τους γιατρούς και τη Διοίκηση να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατόν, τότε «επιστρετεύτηκε» η Μονάδα Εντατικής Φροντίδας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, η οποία σε πολλές των περιπτώσεων το τελευταίο διάστημα, αν και δεν διαθέτει το αναγκαίο προσωπικό, λειτουργεί άτυπα και ως Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι προσπάθειες των Διοικήσεων των δύο Νοσοκομείων για να εξευρεθεί κλίνη σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον 58χρονο συνεχίζονται και σήμερα.

Πηγή: ert

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες