Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Άγκυρα θέλει εγχώρια παραγωγή του εμβολίου Sputnik V

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Όπως ανέφερε σήμερα ο τούρκος ΥΠΕΞ

Η Τουρκία έχει στόχο να προχωρήσει σε εγχώρια παραγωγή του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά της Covid-19, δήλωσε σήμερα ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η Τουρκία ζήτησε από τη Ρωσία περισσότερες πληροφορίες για το εμβόλιο αυτό, πριν αρχίσει να εμβολιάζει τους πολίτες της, και ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά ενημέρωσε χθες, Δευτέρα, το προεδρικό συμβούλιο πως όλα βρίσκονται στον σωστό δρόμο, δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

«Ο στόχος αυτής της συνεργασίας δεν είναι μόνο ο εφοδιασμός με εμβόλια, αλλά ... για να παράγεται το εμβόλιο αυτό και στην Τουρκία», πρόσθεσε.

Ο Τσαβούσογλου έκανε τις δηλώσεις αυτές μιλώντας δίπλα στον ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στο Σότσι, ρωσικό θέρετρο στη Μαύρη Θάλασσα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Η ανατριχιαστική φράση της 39χρονης στους φίλους της – Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την υπόθεση
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: «Αν κάτι μου συμβεί, θα με έχει σκοτώσει ο άντρας μου»
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις