Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αναβαθμισμένη εμπειρία με τον μαγνητικό τομογράφο GE Signa Explorer 1.5

Μαγνητικός τομογράφος τεχνολογίας αιχμής στο διαγνωστικό κέντρο Euromedica Αλεξάνδρειο στη Θεσσαλονίκη

Μια βελτιωμένη εμπειρία μαγνητικής τομογραφίας προσφέρει εδώ και λίγο καιρό στους εξεταζομένους του το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Αλεξάνδρειο στη Θεσσαλονίκη μέσω του μαγνητικού τομογράφου GE Signa Explorer 1.5 με τον οποίο είναι εξοπλισμένο.

Πρόκειται για έναν μαγνητικό τομογράφο τεχνολογίας αιχμής, η λειτουργία του οποίου συνοδεύεται από μια σειρά συγκριτικών πλεονεκτημάτων και ωφελειών για τον εξεταζόμενο, αλλά και τον ιατρό. Ειδικότερα:

  • Μειώνει τον χρόνο σάρωσης, αλλά και τον θόρυβο κατά τη διάρκεια της μαγνητικής τομογραφίας.
  • Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας και με μεγαλύτερη διαγνωστική δυνατότητα, καθώς είναι εξοπλισμένος με τελευταίας τεχνολογίας πηνία και κρεβάτι.
  • Είναι ένα απόλυτα αξιόπιστο διαγνωστικό εργαλείο για τον ιατρό, τον οποίο βοηθά να έχει μια πλήρη εικόνα της κατάστασης του εξεταζομένου.
  • Καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα εξετάσεων, όπως είναι, μεταξύ άλλων, οι Μαγνητικές Αγγειογραφίες Σώματος, η Μαγνητική Χολαγγειοπαγκρεατογραφία {MRCP}, η Μαγνητική Πυελογραφία και η Μαγνητική Μαστογραφία.

Euromedica Αλεξάνδρειο

Το διαγνωστικό κέντρο Euromedica Αλεξάνδρειο είναι ένα πολυδύναμο και υπερσύγχρονο κέντρο το οποίο από το 2007 λειτουργεί ως μέλος του δικτύου του ομίλου Euromedica. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις νέες τεχνολογίες και παρακολουθεί αδιάλειπτα τις ιατρικές εξελίξεις και καινοτομίες στον διαγνωστικό τομέα. Μάλιστα, διαθέτει, μεταξύ άλλων, σύγχρονο Αξονικό Τομογράφο 128 τομών, που λειτουργεί προς όφελος τόσο των εξεταζομένων όσο και των ιατρών.

Το κέντρο συνεργάζεται με εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, καθώς και έμπειρο παραϊατρικό προσωπικό, ενώ εστιάζει στην ανθρώπινη και άμεση υποστήριξη κάθε εξεταζομένου. Είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ εφαρμόζει σύστημα ποιότητας, πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015.

tomografo.png

Η μαγνητική τομογραφία

Η μαγνητική τομογραφία (MRI – Magnetic Resonance Imaging) είναι μια προηγμένη, μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος απεικόνισης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή λεπτομερών εικόνων των οργάνων του σώματος. Βρίσκει πεδίο εφαρμογής σε πολλές περιοχές και ζωτικά όργανα του σώματος, όπως είναι το κεφάλι, ο θώρακας, η κοιλιά, οι αρθρώσεις, η σπονδυλική στήλη και τα άνω και κάτω άκρα. Οι Μαγνητικοί Τομογράφοι δεν χρησιμοποιούν ακτίνες Χ, αλλά ισχυρό Μαγνήτη και Ραδιοσυχνότητα. Ο όμιλος Euromedica έχει επενδύσει σε μαγνητικούς τομογράφους τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη απεικόνιση του σώματος, προσφέροντας προηγμένες υπηρεσίες στους εξεταζόμενους και συμβάλλοντας με την ακρίβεια και την αξιοπιστία του στη διάγνωση των παθήσεων.

Είναι άλλωστε προσανατολισμένος διαχρονικά στις νέες τεχνολογίες, ενώ βρίσκεται πάντα στην αιχμή των εξελίξεων στη διεθνή ιατρική κοινότητα.

INFO!

Euromedica Αλεξάνδρειο

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 89, περιοχή Μπότσαρη, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54643

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310844900

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαλλία: Δήμαρχος αρνήθηκε να παντρέψει Γαλλίδα με Τούρκο - Παρέμβαση Εισαγγελέα
Ο εισαγγελέας της Ντιζόν, επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι είχε δώσει στον δήμαρχο προθεσμία έως τα τέλη Μαρτίου για να επισφραγίσει τον γάμο...
Γαλλία: Δήμαρχος αρνήθηκε να παντρέψει Γαλλίδα με Τούρκο - Παρέμβαση Εισαγγελέα
Πάτρα: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης - Πέταξε σακούλα με 12.000 ευρώ από το μπαλκόνι
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Πατρών και σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη
Πάτρα: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης - Πέταξε σακούλα με 12.000 ευρώ από το μπαλκόνι
Γεωργιάδης: Η χώρα μας θα επιτύχει ρεκόρ άμεσων ξένων επενδύσεων και το 2023
Ο υπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι σε θέση να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον και να εντείνει το...
Γεωργιάδης: Η χώρα μας θα επιτύχει ρεκόρ άμεσων ξένων επενδύσεων και το 2023