Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανάκληση για μπάρες ενέργειας από μεγάλη εταιρεία – Περιέχουν κομμάτια μετάλλου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

Στην ανάκληση παρτίδων από μπάρες που κυκλοφορούν και στην ευρωπαϊκή αγορά προχωρά η καναδική εταιρεία Riverside Natural Foods, καθώς είναι η παρουσία μεταλλικών θραυσμάτων στο προϊόν. 

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις μπάρες με επωνυμία MadeGood. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η κατανάλωση των προϊόντων έαν υπάρχει μεταλλικό θραύσμα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και κίνδυνο για την υγεία.

«Η υγεία και η ασφάλεια των καταναλωτών μας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Η ανάκληση ξεκινά ως προληπτικό μέτρο, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί» αναφέρεται ακόμα στην ανακοίνωση.

Μεταξύ των προϊόντων που ανακαλούνται περιλαμβάνονται:

Chocolate Chip Granola Bars, Mixed Berry Granola Bars, Strawberry Granola Bars, Cookies & Crème Granola Bars, Chocolate Banana Granola Bars, Chocolate Drizzled Birthday Cake Granola Bars, Chocolate Drizzled Cookie Crumble Granola Bars, and Chocolate Drizzled Vanilla Granola Bars

Τα προϊόντα που ανακαλούνται έχουν παραχθεί μεταξύ Ιανουαρίου και Νοεμβρίου 2024.

Η Riverside διεξήγαγε όπως αναφέρειται «εκτεταμένη έρευνα όπου κατασκευάζονταν τα προϊόντα που ανακλήθηκαν και εντόπισε την πηγή του προβλήματος στη διαδικασία κατασκευής. Η εταιρεία έχει αποκαταστήσει το ζήτημα και έχει δοκιμάσει τις νέες διαδικασίες για να διασφαλίσει ότι τυχόν μελλοντικός κίνδυνος αποκλείεται πλήρως.

Η εταιρεία πραγματοποιεί την εθελοντική ανάκληση εν γνώσει των ρυθμιστικών αρχών και συνεργάζεται στενά με τους λιανοπωλητές για την απομάκρυνση των ανακληθέντων προϊόντων από τα ράφια των καταστημάτων.

Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει αυτά τα προϊόντα καλούνται να τα ελέγξουν με βάση τη λίστα και να επιστρέψουν το προϊόν που ανακλήθηκε στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασαν για πλήρη επιστροφή χρημάτων».

Αναλυτικά ο πίνακας των προϊόντων που ανακαλούνται:

1.png
2.png
3.png

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα