Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΟΦ: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο σε Ελλάδα, ΕΕ για την ευλογιά των προβάτων

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στη χώρα μας υπεύθυνος Φορέας για τη διαχείριση του νοσήματος είναι το υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων επισημαίνεται σε ανακοίνωση

Διευκρινίσεις σχετικά με το ενδεχόμενο εμβολίου για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στη χώρα μας έδωσε ο ΕΟΦ.

«Δεν υφίσταται αδειοδοτημένο εμβόλιο κατά της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στην Ελλάδα ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.Στη χώρα μας υπεύθυνος Φορέας για τη διαχείριση του νοσήματος είναι το υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων» γράφει η ανακοίνωση» αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Υπενθυμίζεται ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Δευτέρα είχε αναφέρει ότι η υπεύθυνη επιτροπή Κτηνιατρικής της Κομισιόν προτίθενται να δημιουργήσουν ένα εμβολιαστικό πρόγραμμα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Ελλάδα, το οποίο θα είναι με εμβόλιο εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αρκεί να το ζητήσει η χώρα.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Έκανε λόγο για «πάνδημο πολιτικό αίτημα για υπέρβαση του πολυκερματισμού» - Τι είπε για την αποχώρησή του από τον κομματικό σχηματισμό «Κόσμος»
Πέτρος Κόκκαλης: Υπάρχουν συζητήσεις με την ΕΛΑΣ του Τσίπρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους
«Εμείς έχουμε μειώσει ή καταργήσει 83 άμεσους και έμμεσους φόρους» - «Τα έργα είναι πιο ισχυρά από τα μεγάλα λόγια» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μαρινάκης για Τσίπρα: Κυβέρνησε πέντε χρόνια και αύξησε ή επέβαλε 30 φόρους