Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποια τρόφιμα καταστρέφονται στην κατάψυξη

Διαβάστε τη λίστα με τα τρόφιμα που δεν πρέπει ποτέ να βάλετε στην κατάψυξη

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Η βαθιά ψύξη βοηθά να διατηρούμε κάποια τρόφιμα για αρκετές εβδομάδες ή και μήνες χωρίς να αλλοιώνεται η σύστασή τους. Με τον τρόπο αυτό, εξοικονομούμε τρόφιμα, άρα και χρήματα.

Ορισμένα τρόφιμα όμως δεν αντέχουν στις χαμηλές θερμοκρασίες κι έτσι αν τα βάλουμε στην κατάψυξη γίνονται αυτομάτως ακατάλληλα προς κατανάλωση.

Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στην κατάψυξη είναι τα εξής:

- τυρί και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα

- αβγά

- τηγανητά

- καφές

- μαγειρεμένα ζυμαρικά

- σάλτσες που περιέχουν αλεύρι ή άμυλο καλαμποκιού

- αβοκάντο

- πατάτες

Προτιμήστε να τοποθετήσετε αυτά τα προϊόντα/φαγητά στο ψυγείο για μερικές ημέρες και φροντίστε να τα καταναλώσετε το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: onmed.gr

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία
«Bελγικές αρχές με χώρισαν βίαια από τη δίχρονη κόρη μου. Κάτι που δεν εύχομαι σε καμία μητέρα» είπε η Εύα Καϊλή
Καϊλή: Η ΕΕ και το κόμμα μου δεν με υπερασπίστηκαν - Θα μετακομίσω στην Ιταλία