Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: Ακόμη δύο νεκροί - Στους 248 ο αριθμός των θυμάτων

Δύο νεκροί σε Πτολεμαΐδα και Μυτιλήνη

Νέος θάνατος 83χρονου ασθενούς από κορωνοϊό καταγράφηκε την Τετάρτη. Ο ηλικιωμένος, που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, κατέληξε στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ακόμη, σύμφωνα με το protothema, καταγράφηκε την Τρίτη ο θάνατος 65χρονης στη Μυτιλήνη, που δηλώθηκε σήμερα, ωστόσο, στις αρμόδιες Αρχές, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 248. Η γυναίκα έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο 24ωρο έχουν σημειωθεί ακόμη 4 θάνατοι από κορωνοϊό, με του εκλιπόντες να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Τόσο η περιφέρεια της Θεσσαλονίκης όσο και ευρύτερα η περιφέρεια της Κεντρική Μακεδονία παρουσιάζει αυξημένη έξαρση της επιδημίας.

Με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ μόνο στη Θεσσαλονίκη έχουν επιβεβαιωθεί μέσα σε μια εβδομάδα 264 νέα κρούσματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

revma
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Αναγκαία η ενίσχυση των δικτύων για να είναι πιο ανθεκτικά – Τι ανέφερε ο πρώην κοσμήτορας Πολυτεχνικής του ΑΠΘ κ. Γρηγόρης Παπαγιάννης
Θεσσαλονίκη: «Πιο επίφοβη για μπλακ άουτ η Ελλάδα» - Για ποιον λόγο
Blackout υπαρξιακό
Το πρόσφατο πολύωρο blackout που βύθισε την Ισπανία και την Πορτογαλία στο απόλυτο σκοτάδι
Blackout υπαρξιακό